Office 365: Co nabízí SoftwareONE pro školy?

Office 365: Co nabízí SoftwareONE pro školy?

Nasazení Office 365 do prostředí škol řeší kompletní zavedení cloudových služeb Office 365 včetně rozsáhlého poradenství a podpory. Jsme připraveni individuálně pracovat s každou školou a podpořit ji v rozvoji vlastních cloudových služeb od základního nasazení po intranetové řešení. Office 365 vám umožní přístup k nejnovějším verzím aplikací a nástrojům sady Microsoft Office prakticky odkudkoli a k tomu nabízí zabezpečené cloudové služby v podobě snadného sdílení dokumentů a komunikace.

SoftwareONE vás dovede podpořit napříč celým cyklem zavádění cloudových technologií Office 365. Využívá k tomu vlastní metodologii:

Office 365 skoly

Potřeby škol

Cílem této aktivity je společné hledání a popsání vhodných použití Office 365 pro konkrétní potřebu školy. To přispívá k následnému efektivnějšímu využití služeb Office 365 ve škole ze strany vedení i pedagogického sboru. Tím se výrazně zvyšuje i z pohledu školy přínos přechodu na tuto novou službu.

Easy365

Easy365 je vlastní sofistikovaný vzdělávací systém, zaměřený na úspěšné zavedení Office 365 do školního prostředí. Prostřednictvím Easy365 tak naučíme pedagogy, studenty a žáky, ale i vedení školy pracovat s novou technologií. Záměrem je provést uživatele změnou na užívání Office 365 takovým způsobem, aby byli připraveni na nové funkce řešení, znali je, uměli je využít a sami ze své pozice viděli jejich přínos pro svou práci.

Návody & Příručky – Sada jednoduchých, srozumitelných návodů zaměřených na obvyklé potřeby uživatelů, včetně příkladů na co a jak kterou konkrétní službu používat.

Tipy a triky – Pro klíčové oblasti jako je elektronická pošta, kalendář, Skype a OneDrive získáte přehled tipů a triků usnadňující práci uživatelům.

Scénáře použití – Efektivní cestou přiblížení nových technologií uživatelům systému je představení situací, kde jim nové možnosti usnadní a zefektivní práci. Sada materiálů Easy365 obsahuje popisy i pro konkrétní uživatelské scénáře s návody.

Videoprůvodce – Pro vybrané a nejčastěji používané služby jsou připraveny scénáře v podobě videoprůvodce představujícího daný postup krok za krokem.

Cloud Support

SoftwareONE Cloud Support je unikátní nabídka podpory služeb Microsoft Office 365. Cílem je kompletně pokrýt správu prostředí Office 365 a současně poskytnout informace a služby vedoucí k neustálému rozvoji jeho využívání. Naše týmy technické podpory budou každé škole po ruce, aby se ujistily, že vše běží hladce a každý ví, jak nové řešení používat.

Balíček podpory
Je věnovaný každé škole, která má možnost využívat služeb telefonické podpory a konzultací.
Co je zahrnuto:

  • Podpora je dostupná od pondělí do pátku, od 8.00 do 18.00 a to včetně školních prázdnin.
  • Autorizované kontakty zákazníka: Majitel: 1/ IT administrátoři: 3/ Administrátoři účtování: 3
  • Zahrnuje reportovací balíček Cloud Insider

Balíček také zahrnuje pravidelná online školení, která budou probíhat formou webinářů v celé komunitě podporovaných škol. Jejich součástí jsou i diskuze, sloužící k vylepšení jednotlivých řešení na školách i po jejich zavedení.

Zaujala vás naše nabídka?

Kontaktujte naše experty!

Jana Čudejková
Petr Biskup
Jiří Chytil

Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *