První český ročník Kodu Cupu je zde!

První český ročník Kodu Cupu je zde!

Baví tě vytvářet vlastní hry?

Tak se přihlas na historicky první soutěž vytváření her v KODU v Česku! Pošli nám do 21. 11. svou hru a možná právě ty vyhraješ skvělé ceny!Kodu

Jak na to?

Vytvoř svou vlastní hru v Kodu Game Lab a požádej svého učitele, aby za Tebe vyplnil registrační formulář (viz níže). Ve hře použij libovolné téma i styl, v nominačním kole je vše jen na Tobě! Hru odevzdej svému učiteli buď prostřednictvím odkazu na umístění v Kodu Game Lab komunitě, nebo ji vyexportuj a pošli e-mailem. Způsob odevzdání zvolí učitel v registračním formuláři.

Nezapomeň se podívat na náš Facebook a na stránce klikni na tlačítko líbí se mi. Budeš od nás pak dostávat informace přímo na Facebooku.

Průběh soutěže

Soutěže se mohou účastnit žáci základních škol. Žáci budou rozdělena na dvě kategorie, 1. stupeň a 2. stupeň. Z každé kategorie budou udělovány ceny za první tři místa.

V nominačním kole vybírá učitel nanejvýš pět žáků ze své školy. Práce žáků v Kodu budou budou následně posuzovat hodnotitelé. Pokud ve své škole žák nenalezne z vyučujících nikoho, kdo by jej mohl nominovat, je možné se nominovat sám/sama pomocí registračního formuláře. Z postupujících z nominačního kola bude následně vybráno 30 nejlepších her, jejichž autoři budou pozvání na celorepublikové finále. Pro celorepublikové finále budou pozvaní finalisté vytvářet o svých hrách videa. K vytváření videí proběhně speciální webinář, ve kterém se žáci naučí vše potřebné.

Vítězové soutěže si odnesou hodnotné ceny. První místo bude u obou kategorií odměněno herní konzolí Xbox. Ti, kteří se umístí na druhém místě, se mohou těšit na tablet s Windows 10 a umístění na třetím místě si domů odnesou nový chytrý telefon.

Všem účastníkům přejeme při vytváření her hodně kreativity a originálních nápadů!

Registrační formulář

Více zde.

Časový harmonogram soutěže

Termín konání Vyhlášení výsledků
Nominační kolo 10. 10. – 21. 11. 2016 včetně 28. 11. 2016
Celostátní kolo 28. 11. – 16. 12. 2016
Finále (Pardubice) 16. 12. 2016 16. 12. 2016
Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *